Letar du en Qlik Sense eller QlikView konsult i Umeå?

Beslutsstöd i världsklass.

Upplev bättre rapportering och analys som växer i takt med ert företag

Built on everything we learned from Professional, Konnect is a fresh start that goes even further to help you get back to what matters.

Learn More

9 år av Qlikande


Image

Hej, mitt namn är Jonas Sandström.

De senaste 9 åren har jag jobbat med att erbjuda QlikView och Qlik Sense-lösningar till företag i Umeå och runt om i världen. Kunderna har varierat i storlek från mindre startups till enterprise-bolag såsom LKAB. Jag trivs bäst då jag får sätta mig in i och förstå verksamhetsproblemen för att sedan översätta dessa till tekniska lösningar.

Är du ett företag i Västerbotten eller Umeå med omnejd som söker en okomplicerad Qlik-konsult med stor erfarenhet, tveka inte höra av dig!

Ring 070-645 04 88

eller kontakta mig nedan

[contact-form-7 id="211" title="Kontakt"]